Prepar3D

Printer-friendly versionPDF versionDocumento sin título

INTRODUCCIÓ

Prepar3D en la seva versió actual (d'ara endavant anomenat P3D2) és el segon i nou simulador de vol que Catalonian Airlines autoritza per al seu ús en qualsevol de les operacions regulars i alternatives de l'aerolínia a partir del mes de setembre 2016. Tota la informació sobre aquest simulador pot trobar-se al web de PREPAR3D de l'empresa Lockheed Martin. Catalonian Airlines suggereix que els pilots interessats en utilitzar aquest simulador comprin la Academic License que pot descarregar-se, previ registre com a usuari, a la plana Store del web esmentat.

Seguint les instruccions de Lockheed Martin, per tal d'utilitzar aquest simulador cal complir una configuració tècnica mínima o, encara millor, una recomanada segons la taula següent:

 
CONFIGURACIÓ MÍMINA
CONFIGURACIÓ RECOMANADA
Sistema operatiu

Microsoft Windows 7 (32 bits)

Microsoft Windows 7 (64 bits)
Processador
2.0 GHz
Quad Core 3.0 GHz (per core)
Memòria
2 Gb
4 Gb
Espai de disc dur
30 Gb (3 Gb per als SDK)
Memòria de tarja gràfica
1 Gb
2 Gb + (GDDR 5 o més)
Requisits de tarja gràfica
DirectX 11 (el DirectX 10 no serveix)
Altres

Privilegis d'administrador per a la instal·lació
MSXML 6
Resolució mínima de pantalla 1024 x 700

 

REQUERIMENTS PER A VOLAR A VATSIM

Programa de connexió a VATSIM:

VATSIM no permet la connexió a la xarxa amb l'avió situat a cap pista. La configuració predeterminada de P3D2 fa que, a l'arrencar el programa, l'avió estigui a la capçalera d'una pista. Per tal que això no passi, cal anar a les opcions del simulador i activar-lo a Options/Settings/Display/General/Show Scenario Startup.

Per connectar-se a VATSIM cal tenir instal·lat el programa VPilot creat per Ross Carlson que pot trobar-se en la seva plana de descàrregues. Cal tenir en compte que VPilot fou dissenyat per FSX de Microsoft i que per tal d'utilitzar VPilot amb P3D2 sense problemes és necessari disposar del FSX SP2/Acceleration instal·lat o bé instal·lar manualment la llibreria SimConnect per a FSX que proporciona el propi P3D2. Per tal d'instal·lar aquesta llibreria, cal engegar l'instal·lador que, de forma predeterminada, trobarem a:

C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\redist\Interface\FSX-SP2-XPACK\retail\lib\SimConnect.msi

FSUIPC:

Aquest programa és imprescindible per al correcte funcionament de diversos sistemes i cal disposar de la versió específica per a P3D2 que pot descarregar-se a la plana de Pete Dowson.

Tramesa de PIREPs:

Catalonian Airlines utilitza FSAcars per a la tramesa de PIREPs a la base de dades de la companyia. La instal·lació i l'ús d'aquest programa és exactament igual que per a FS2004.

 

PROGRAMARI ADDICIONAL RECOMANAT

Des de tots els punts de vista, la qualitat de la versió bàsica del P3D2 és notablement millor que la de qualsevol altre simulador passat o present. Tot i això, per aquells que ho vulguin, hi ha programari addicional que millora encara més l'entorn de la simulació. Tot aquest programari recomanat següent és de pagament:

Active Sky Next (ASN): Aplicació que millora la meteorologia. Actualment en versió BETA.

Real Environment Xtreme (REX): Per millorar les textures i fer-les aleatòries.

Ground Services (GSX): Gestió de tota mena d'operacions en terra.

Global Case Pack (FTX): Per a la millora de les textures.

Powered by Drupal - Modified by Danger4k