NOTAM: incorporació JET EXECUTIU a la flota

Printer-friendly versionPDF version


****************************************************
 NOTAM: Incorporació JET EXECUTIU a la flota
****************************************************

Cessna Citation X

DATA i HORA D'EFECTIVITAT: 08.12.2012 00:00Z

Benvolguts companys pilots de Catalonian,

Hem cregut convenient ampliar l'horitzó d'activitats de Catalonian Airlines fent èmfasi en el servei d'excel·lència i en el marcat dirigit principalment a empreses, equips d'executius, esportistes, artistes o grups professionals en visites a fires i congressos. Després d'estudis i proves amb diversos models, en la darrera reunió de la junta directiva es va discutir i acordar incorporar com a JET EXECUTIU aquest nou avió a la nostra flota: el
Cessna Citation X de Feelthere/Wilco (avió de pagament).

Teniu a la vostra disposició tota la informació relativa a aquest avió així com les textures
a la web :

http://www.catalonian-airlines.cat/C750

És molt important que us llegiu la nota important per tal de no equivocar-vos amb el nombre de PAX, que és de 4, i en la configuració per evitar que el PIREP que pugueu passar sigui rebutjat.

Igualment, per tal que pugueu trametre els PIREPs amb aquest avió, cal que us instal·leu el fitxer "CATplanes.txt" que trobareu a la secció FSAcars: Guia d'instal·lació, configuració i ús (http://www.catalonian-airlines.cat/recursos_fsacars). En el punt 2 de la instal·lació hi ha un fitxer anomenat CAT_FSACARS.zip que conté tot el que cal per a una nova instal·lació i també el nou fitxer "CATplanes.txt"
(data 1.12.2012 13:44 1,85 Kb) . Descarregueu-lo, descomprimiu-lo en una carpeta temporal i copieu NOMÉS el fitxer "CATplanes.txt" sobreescrivint el que ja teniu instal·lat.


Com heu vist a la capçalera, l'efectivitat és immediata i us caldrà haver canviat el fitxer "CATplanes.txt" per poder volar qualsevol d'aquests avions.

NOTA:
Aquests canvis els ha de fer TOTHOM, encara que no voli habitualment amb aquests avions!

Del contrari us podríeu trobar amb seriosos inconvenients a l'hora de trametre els pireps.

Des d'aquí aprofito per agrair la col·laboració tant d'en Quique Caldentey per haver provat diversos models d'avions com d'en Lluís del Cerro que ha realitzat tant les modificacions necessàries al fitxer CATplanes.txt i pintat l'avió.

En cas que tingueu qualsevol problema, proveu primer d'obtenir resposta a la llista de correu dels pilots de Catalonian.

salut,


Pablo Carbonell-Klempt
Responsable d'Operacions i Professionalització

CATALONIAN AIRLINES
logo CAT

Powered by Drupal - Modified by Danger4k