NOTAM: Desperta ferro! Desperta! (2014)

Printer-friendly versionPDF version

*********************************
NOTAM: Desperta ferro! Desperta!
*********************************

OPERACIÓ ALTERNATIVA HISTÒRICA


Sant Jordi 2014


Benvolguts companys pilots de Catalonian,

Amb el més conegut crit de guerra emprat pels Almogàvers tornarem a fer el recorregut pels escenaris on es va crear la llegenda dels Almogàvers. Enguany hem endarrerit un xic les dates per tal d'evitar les postes de sol que s'avançaven molt a inicis de la primavera, esperant poder aprofitar així millor les vistes amb llum solar en les arribades.

Sortirem de la Catalunya Vella (Perpinyà), cap a Alacant, Palerm, Istanbul i, finalment, Atenes.
Es tracta d'una ronda curta de 4 etapes, pensada per facilitar que la pugui completar el màxim nombre possible de pilots. Cada dos dissabtes, començant el dia 26 d'Abril fins al 7 de Juny, ens reunirem a l'aeroport corresponent, a les 17:00, hora local catalana. Fixeu-vos que engunay també cada etapa té el seu propi codi de ruta!

Trobareu tota la informació necessària a la web de Catalonian seguint l'enllaç a la portada de la web sota "Proper esdeveniment"  o bé directament a

http://www.catalonian-airlines.cat/la-ruta-dels-almogavers-2014

així com al calendari de Google i a VRoute.

Recomanem molt aquesta Operació Alternativa històrica ja que està anunciada a VROUTE i altres webs internacionals, i com ve succeint en darrers anys esperem força participació d'altres pilots estrangers amb qui compartir aquestes rutes i estones.

Salut,


Pablo Carbonell-Klempt
Responsable d'Operacions i Professionalització

CATALONIAN AIRLINES

Powered by Drupal - Modified by Danger4k