Cessna Citation X FeelThere - Wilco

Printer-friendly versionPDF version

Cessna Citation X de Feelthere / Wilco. Aquest és un avió de pagament.

Aquest avió està dedicat a Joan Fuster i Ortells, escriptor, lingüista, historiador, filòsof i considerat l'assagista valencià més important del segle XX, autor, entre moltes altres publicacions, de l'assaig Nosaltres, els valencians.

Aquest Business Jet té capacitat per a quatre passatgers i un sostre de vol de FL510, ideal per aprofitar el jet stream en vols transoceànics.

Recomanem el web Advanced Fuel Planner for Flight Simulation per a calcular el combustible necessari i, qui ho destigi, instal·lar-se un aplicatiu descarregable d'aquest web per ajudar a afinar els càlculs de combustible.

NOTA IMPORTANT: El màxim de passatgers d'aquest avió és de QUATRE (4) sense comptar el pilot i el copilot. Tant si fem servir per a carregar l'avió la finestra "combustible y carga útil" del menú de FS9 com FSPassengers, podrem decidir qui i què carreguem a l'avió. Recordem que FSPassengers sempre afegeix el pes de pilot i copilot al total del payload (passatge i càrrega). Independentment de quin mètode haguem utilitzat per carregar l'avió, cal indicar COM A MÀXIM quatre (4) passatgers en la casella corresponent de FSAcars o el PIREP serà invalidat pel sistema en el moment de la comprovació.


ICAO: 
C750
Textures/Livery: 
FSPassengers: 
Panell ATN Gauge: 
Cessna Citation X FeelThere - Wilco
Cessna Citation X FeelThere - Wilco
Cessna Citation X FeelThere - Wilco
Cessna Citation X FeelThere - Wilco

Powered by Drupal - Modified by Danger4k